Хигиеничното отводняване ACO отговаря на най-строгите изисквания за предотвратяване на опасно замърсяване с бактерии.
Прилагаме съответните принципи на хигиенен дизайн за оборудване в хранително-вкусовата промишленост EN 1672, EN ISO 14159 и EHEDG документи No. 8, 13 и 44 за дизайна на сифоните.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Пълно оттичане на сифона
Вътрешни радиуси равни или поголеми от 3 mm
Хигиенични фуги
Уплътнение на ръба
Неръждаема стомана клас min. 1.4301 съгласно EN 10088 (304 съгласно AISI)
Цялостно студено пасивиране
Вътрешни радиуси равни или поголеми от 3 mm
Хигиенични фуги
Уплътнение на ръба
Неръждаема стомана клас min. 1.4301 съгласно EN 10088 (304 съгласно AISI)
Цялостно студено пасивиране
